Logo

Comp-Astor marketi

Comp Astor d.o.o. predstavlja vodeću kompaniju u sektoru maloprodaje u opštini Novi Grad ali i šire. Naš uspjeh proizilazi iz inovativnog koncepta poslovanja koji obuhvata širok asortiman proizvoda, uključujući prehrambene proizvode, kućne potrepštine i tekstil.

Sa poslovnicama raspoređenim širom opštine Novi Grad, Comp Astor d.o.o. pruža svojim kupcima lakoću pristupa kvalitetnim proizvodima. Ističemo se visokim standardima kvaliteta svojih proizvoda, a istovremeno nudimo konkurentske i pristupačne cijene. Ova kombinacija visokog kvaliteta i niskih cijena čini nas prvim izborom za potrošače u potrazi za pouzdanim proizvodima.

Svojim sveobuhvatnim pristupom, Comp Astor d.o.o. ne samo da zadovoljava potrebe kupaca u oblasti prehrambenih proizvoda već i u segmentima vezanim za kuću i tekstil. Naša posvećenost pružanju raznovrsnih proizvoda na jednom mestu čini nas ključnim akterom u maloprodajnom sektoru na lokalnom tržištu.

Comp Astor d.o.o. se ponosi svojom prisutnošću u opštini Novi Grad, pružajući podršku lokalnoj zajednici i istovremeno ispunjavajući očekivanja i potrebe svojih kupaca.

GENRALNI SMO ZASTUPNICI MATIJEVIĆ INDUSTRIJE MESA


Matijevic
Comp-Astor market

Budite u toku naših dnevnih, sedmičnih i vikend akcija!

Akcija Cart
Dnevna akcija

Dnevna akcija

Sedmicna akcija

Sedmična akcija // 7 artikala 7 dana

Vikend akcija

Vikend akcija

Sva prava zadržana // Comp-Astor d.o.o. Powered by Creative Smart Solutions 2024.